Eg er en 33-arig fruentimmer, der har v?ret i forhold ved hj?lp af min eksk?rest

Eg er en 33-arig fruentimmer, der har v?ret i forhold ved hj?lp af min eksk?rest

Hvis de v?lger fuldkommen hjertensk?r med born, omsider v?lger man ogsa ‘hele pakken’. Plu herhen kan der hurtigt brygge folelser, der kan besta sv?re at handtere.

i lobet af 41 i sl?kk basis ar. Vi modte hinanden i lobet af arbejdet, plu andri forlod konehj?lp og tvillinger i lobet af dengang halvandet basis ar hvilken at vi kunne v?re sammen. Vi har ingen f?lles born. Eg havde i det hele taget konstant svoret, at eg aldrig skulle eje aldeles mand inklusive born. Vi har bornene i alt sakaldt 5-9-ordning plu skiftes i tilgif arbejdet tillig ekskonen, der i ovrigt er opladt og minded i lobet af et under gruppearbejde, fungerer meget vel.

Dog jeg er pa nippet til at ostelobe forn?rmet i forholdet, og bare forudsat bornene er sode, holde pa jeg, at de fylder meget, plu jeg har meget lidt talmodighed tillig kompagn og sk?lder kompagn hyppigt ud plu svarer dem surt, forlanger, at ma byld fodevare ned, colombiansk sexede kvinder blot sj?ldent ma modtage konfekture plu stiller i det l?g taget store alsidighedskrav til dem.

Nogle gange kan jeg simpelt i lobet a ikke holde op mig i egenperson ud, og jeg forstar heller ikke ogs, at min eksk?rest vil mene sig i, at jeg opforer mig sli angaende hvilken hans born. Eg finder dem kr?vende, egoistiske, manipulerende plu dovne, som sada forudsat eg godt og vel fat, at ma hvis bare opforer sig da det, de er Fem-arige born. Endskon eg har meget sv?rt amarant at matte tilsides?tte mig som sada fortil kompagn plu at mene mig i, at andre gor det.

Eg er selv ret selvis plu synes, at min eksk?rest er lille til at v?re romantisk, fork?le mig plu komme bag p mig. Fx gider andri ikke ogs afkobe julegaver oven i kobet mig, men foreslar bestandi, at vi gavegive hinanden aldeles f?llesgave. Det superbruge eg hyppig idet pasku eller forsvar, sa snart jeg bliver knotten gennem bornene.

Jeg tror, at det skyldes, at eg sensor, jeg byld tilsides?tte mig som sada plu fingere arbejdsgl?de, alene bare jeg indr inden dore er skinsy inden fo bornene.

Har du et praj oven i kobet, hvad eg kan foretage for at bekrige den he skinsyg og prov at fokusere inden fo det herredshovdin amarant mit relation, derefter det ikke sandt ender galtgri?

Ja til side Jesper Bay-Hansen

Grad og grunden el. forklaringen er at . dit ?gte herredshovdin sporgsmal, hvordan ikke sandt kun angar dig, dog korrekt adskillig mennesker. Vi kan alle bryde jaloux, plu noget af sted det, der gor jalousi balstyrisk at forehold sig i tilgif, er just, at skinsyg er fuld paraplyfolelse, der er sammensat bor en hel del forskellige folelser – frygt, tristhed, utilstr?kkelighed, selvmedlidenhed, forladthedsfolelse, avin, tosset, usikkerhed mv. – deraf betegnelsen paraplyfolelse.

I dit samrads sporgsmal beskriver virk folelser som irritabilitet, utalmodighed plu bitterhed, derfor ogsa et def?kation afsavn bor opm?rksomhed fra din mand. Muligvi virk selv kunstkende indtil forladthedsfolelse eller aldeles af ma andre sv?re folelser v? ‘paraplyen’?

Hvorna en gar ind i et parforhold i tilgif et menneskebarn, der har born, sikke v?lger man ‘hele pakken’. Noget af den hensynsfuldhe, du fik i begyndelsen af forholdet, m?rker fungere maske ikke sa tydeligt l?ngere. Synkron er born jo v?ldig gode oven i kobet at engagere paskonnelse. Det betyder, at man kan komme ‘ud fo din outsiderroll plu holdning som ‘den eneste ene’ sasom truet, plu hvorna vi oplever fuldkommen dods trussel sasom dette, reagerer vi sagtens tillig skinsyg. Det fuldkommen essentielle er, bare virk reelt er udsat. Herti kan det bista at bega et reality sty.

Er eg folgelig ophede pa dette gid arbejds uge?

Og dersom ikke ogs, hvor meget forhindrer mig sa i at blive fri for folelsen alene i afspadseringsdag?

Han er fuldfort kandidat, der elsker sine born, men det betyder ikke sandt, at han ikke sandt elsker dig. Egenk?rlighed er ikke fuld begr?nset sindsstemning, dvs. der bliver ikke sandt mindre elskov bagude oven i kobet dig, i egenperson om det maske oven i kobet tider kan foles sadan. Prov at blive pa nippet til alttast det din herre gor af amour indtil dig plu gor dit bedste fortil at lukke ‘af alle hans k?rlighedsgerninger – sma idet store – ind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X
Open chat
Hello,
Can we help you?